Slider
DESOTO

De shirts van Desoto zijn gemaakt van katoen in een jersey kwaliteit. Dus totaal anders dan alle overhemden die u gewend bent. De shirts zitten super comfortabel en volgen al uw bewegingen. Doordat de stof rekt is het draagcomfort dan ook zeer goed. U moet het ervaren om er over te kunnen vertellen, maar daarna bent u verkocht. Hoe zit een DESOTO overhemd dan in elkaar?
Het klinkt als een enorm verkooppraatje om te zeggen dat deze overhemden zo lekker zitten, maar toch is het echt waar. Een ander groot voordeel van deze overhemdenproducent is het feit dat de mouwen zijn ingezet als raglanmouw. Er loopt dus geen naad over uw schouder, waardoor u precies de juiste maat die bij u past kunt uitzoeken. Vaak is het een uitdaging om de juiste boordmaat in de perfecte pasvorm te vinden. Dat is met de shirts van Desoto verleden tijd, want de schoudernaad is naar het rugpand verplaatst. Made in Europe, ja ook!
Desoto is een familiebedrijf en produceert in Europa. Aan het Comomeer in Italië zit de designafdeling en alle stoffen worden in Duitsland gebreid. De stoffen zijn ökotex gecertificeerd en zijn dus op verantwoorde wijze gemaakt. U draagt het Desoto shirt in of over de broek. De shirts zijn precies lang genoeg zodat u zelf kunt kiezen hoe je deze draagt. Strijken? Nee! Deze overhemden hoeft u met de juiste behandeling niet te strijken! Na het drogen aan een wasrek kan het overhemd direct gedragen worden, ideaal! DESOTO, de must have voor iedere man!